Friday, September 27, 2013

Burun Estetiği Doktor Seçimi

Burun estetiği doktorumu nasıl seçerim?

Her cerrahi işlemde olduğu gibi burun estetiği doktor seçimi de elbette ki son derece önemlidir. Gerekli düzeyde bilgi ve tecrübeye sahip Estetik Plastik Cerrahi Uzmanları tarafından burun estetiği ameliyatının yapılması şarttır aksi takdirde sorunlarla karşılaşırsınız.
Bu sebeple Estetik Plastik cerrahi uzmanları dışındaki branşlar tarafından gerçekleştirilen burun estetiği işlemlerinde problem yaşanması kaçınılmazdır.
Bu anlamda diğer cerrahi operasyonlardan farklı olarak estetik cerrahi ameliyatlarında, cerrahın güzellik öğesinin de devreye girdiği ve estetik görüntüsünün sonucu etkileyen önemli unsurlardan biri olduğu unutulmamalıdır. Dolayısıyla cerrahınızın daha önceden yapmış olduğu işleri görmek size bu noktada net fikir verecektir.

En fazla 5-7 gün içerisinde normal yaşantınıza dönebilirsiniz!
Burun estetiği ameliyatı kullandığım dokuya saygılı teknik sayesinde şişlik ve morlukların en az şekilde oluşmasını sağladığımdan bahsetmiştim. Dokulara minimum zarar veren bu yaklaşım sayesinde, çok kısa süre içinde alçı, tampon ve dikişlerinizden kurtulmakta ve en kısa sürede iş hayatı ve normal hayatınıza dönebilmektesiniz.
Hatta burun estetiği işmelerinin %70 inde tampon kullanmaya gerek duyulmadığını burada rahatlıkla söyleyebilirim. Tampon kullanılması mecburi olan ileri derecede problemli vakalarda 3-5 gün içerisinde son derece kolay ve ağrısız bir şekilde tampon burundan alınmaktadır.
Genelde hastalarımızın korkulu rüyası haline gelen tampon kullanımı geçmişe bakarsak aslında son derece konforlu bir uygulamadır.
Çoğunlukla içinden kolayca nefes alınabilen tek parça silikon tamponlar kullanılmakta ve bu tamponlar hastaya hiçbir problem yaşatmamaktadır. Burun estetiği sonrası 5. günde dikişler ve kullanılmışsa tampon alınmış olacağından işe dönmek açısından tıbbi bir engel bulunmamaktadır.

Revizyon burun estetiği yazımızı okuyun

No comments:

Post a Comment