Friday, September 27, 2013

Revizyon Burun Estetiği

Doç. Dr. Serkan Yıldırım‘ın burun estetiği yaklaşımındaki farkı nedir?

Burun estetiğinde günümüzde gelinen noktada tek tip, sipariş usulü burun yapılması geride kalmıştır. Burun estetiği hastalarında, kalıpların dışına çıkılması, hastanın ihtiyaçlarının bireysel olarak çok iyi değerlendirilmesi ve bu ihtiyaçlara yönelik iyi bir uygulama planı yapılması son derece önemlidir.

Bir burun estetiği adayını değerlendirirken, burun ucu, burun sırtı, burun kanatları, burun delikleri, burun alın ilişkisi, burun dudak ilişkisi gibi pek çok parametreyi tek tek ele alıp, hastamın burnuyla ilgili yapılmasını istediği değişikliklerle birlikte yorumluyorum.
Hastamla birlikte mutabık kaldığımız değişikliklerin her biri için planlanan cerrahi müdahale şeklini not alıyorum. Bazen sadece bir dikişle, bazen kıkırdak eklemeleri ile bazen kıkırdak zayıflatmaları ve çoğu zamanda bu tekniklerin birlikte kullanımı ile hastamın yüz yapısına en uygun olan burun şeklini yani doğal güzelliği oluşturuyorum.
Yapılan detaylı burun estetiği analizi sayesinde sonuç şansa bırakılmadan kişinin yüzüyle uyumlu ve istenen burun şeklini elde etmiş oluyorum.

Burun estetiği ameliyatı yazımızı okuyun

No comments:

Post a Comment